Je poledne, takže není od věci dát si něco malého k zakousnutí. A vzhledem k jaru a krásnému počasí to ani nemusí být nic těžkého. Bohatě postačí bageta politá extra panenským olivovým olejem s olivami a dobrou uzeninou. Ta na obrázku není prosciutto, jak by se mohlo nabízet na první pohled, ale španělská alternativa jamon serrano z vepřového masa. Oproti prosciuttu má dle mého názoru výraznější „masovou linku“ chuti a je měkčí.
Lehký oběd
Autor
Ondřej Pohorský
Autor poho.cz, tvůrce webů, obyvatel Brna, otec jednovaječných dvojčat, veslař a majitel Bromíka. Zobrazit všechny příspěvky, jejichž autorem je Ondřej Pohorský
a slo by v pripade zajmu spis poslat ochutnavku?:)
Kdybys viděl co teď dlabu 🙂 Obyčejnou čočku na husto … 😀
[1] Huggi: bohužel, španělské vepřové bylo tak dobré, že na ochutnávku nezbylo. Příště s tím ale budu počítat a nakoupím ve větším 🙂
[2] tark: to je taky dobré, taky mám rád luštěniny.
Mě poslední dobou začíná chutnat fazolový guláš, což se divím, luštěniny jsem nikdy nějak moc v lásce neměl.
A já měl dneska kuřecí ve smetanové omáčce a k tomu bramboráčky a zeleninovou oblohu. 🙂
foto pjekne ale tam v zadu by mohlo bit uklizeno
hele ty MO mas tam hrubku jak vrata!! :-))