Lehký oběd

Je poledne, takže není od věci dát si něco malého k zakousnutí. A vzhledem k jaru a krásnému počasí to ani nemusí být nic těžkého. Bohatě postačí bageta politá extra panenským olivovým olejem s olivami a dobrou uzeninou. Ta na obrázku není prosciutto, jak by se mohlo nabízet na první pohled, ale španělská alternativa jamon serrano z vepřového masa. Oproti prosciuttu má dle mého názoru výraznější „masovou linku“ chuti a je měkčí.

Šunka Jamon serrano s bagetou

Sdílejte článek:

Autor

Ondřej Pohorský

Autor poho.cz, tvůrce webů, obyvatel Brna, otec jednovaječných dvojčat, veslař a majitel Bromíka.

8 komentářů: „Lehký oběd“

  1. Kdybys viděl co teď dlabu 🙂 Obyčejnou čočku na husto … 😀

  2. Mě poslední dobou začíná chutnat fazolový guláš, což se divím, luštěniny jsem nikdy nějak moc v lásce neměl.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.